Gå direkt till sidans innehåll Gå direkt till navigering

Välkommen till AP3s pressrum

Här hittar du våra senaste pressreleaser och i nyhetsarkivet finns möjlighet att söka efter äldre information om vår verksamhet. I vårt bildarkiv hittar du logotyper och bilder och du kan ladda ned ekonomiska rapporter, hållbarhetsrapporter i vårt rapportarkiv .

 

   

Bildmaterialet får användas utan royaltyavgift, men endast i sammanhang som har en tydlig koppling till AP3 och dess verksamhet. Manipulering av bilderna är inte tillåten. Kom ihåg att alltid ange källa och fotograf där detta finns angivet.

 

Presskontakt

Lil Larås Lindgren, Kommunikationschef
Telefon: 08-555 17 123 eller 0709 517 223
E-post: lil.lindgren@ap3.se

Kristina Hedberg, VD-assistent
Telefon: 08-555 17 174
E-post: kristina.hedberg@ap3.se

Tredje AP-fonden

AP3 söker juridikstudent

Vi är intresserade av dig som kan, med hög flexibilitet, arbeta deltid under studieterminen, 1-2 dagar per vecka samt även på heltid under sommar och andra ledighetstillfällen. […]

Bildarkiv

Rapportarkiv

Här finns AP3s rapporter samt annan relaterad information.

Kommunikationen med fondens intressenter är en viktig del för att skapa insikt och förståelse för AP3s val av inriktning och förhållningssätt. Fonden eftersträvar god informationsgivning med hög transparens och tydlighet. Fonden har genom åren besökts av flera utländska pensionsfonder som ser det svenska pensionssystemet som en förebild.  

Årsredovisning 2015 med logga2