Gå direkt till navigering

AP3 söker junior IT-supporttekniker

Tredje AP-fonden (AP3) söker ny medarbetare till vår enhet för IT & Kontorsservice. Du kommer att ingå i en dynamisk och kunskapsintensiv organisation som arbetar i en föränderlig och intressant bransch. Vi ser gärna att du är med och bidrar till våra mål och strategier då vi ser varje medarbetare som en nyckelperson.

IT & Kontorsservice är en supportfunktion och servar hela organisationen med drift och supportärenden samt övergripande planering och strategier.

IT & Kontorsservice består av fyra medarbetare inklusive chefen för gruppen.

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som IT-supporttekniker kommer du att ansvara för:

  • 1st line support till våra medarbetare
  • behörigheter och inloggning till våra interna system
  • installationer och konfigurationer av både mjuk- och hårdvara samt
  • installationer och konfigurationer av audio/video.

 

AP3 ligger i teknisk framkant och du kommer få ta del av komplexa miljöer och de senaste teknikerna.

Tjänsten passar dig som gillar problemlösning och som vill arbeta i en organisation där service och god gemenskap är i fokus. Du kommer att ha mycket kontakt med dina kollegor och förväntas därmed vara kommunikativ och pedagogisk.

 

Erfarenhet och personliga egenskaper

  • Har ett stort intresse för IT och service
  • Har en avklarad gymnasieutbildning, gärna med IT-inriktning
  • Talar flytande svenska och engelska eftersom du kommer kommunicera på dessa språk i din roll

 

Det är meriterande om du har goda kunskaper inom Microsoft såsom Windows 10, Office 2016, Active Directory och Sharepoint.

Som person är du serviceminded, har hög arbetsmoral och god samarbetsförmåga. Vidare är du proaktiv och kan arbeta såväl självständigt som i grupp.

Ansökan

För mer information om den aktuella tjänsten kontakta Mikael Gustafsson, Chef IT & Kontorsservice, 08-555 17 148. Intervjuer kommer att ske löpande varför vi vill ha din ansökan med ditt CV senast den 10 november som skickas till AP3s personalchef Zorica.Bodiroza@ap3.se. Märk din ansökan med IT-support tekniker.

Välkommen med din ansökan!

 

Tredje AP-fonden (AP3) är en av fem buffertfonder inom det svenska allmänna pensionssystemet. Fonden har riksdagens uppdrag att förvalta sitt fondkapital till största möjliga nytta för pensionssystemet genom att skapa en hög avkastning till en låg risknivå. Fondkapitalet är placerat i en globalt väldiversifierad portfölj bestående av aktier, räntebärande tillgångar och alternativa investeringar som bland annat inkluderar fastigheter, infrastruktur och absolutavkastande strategier. AP3s fondkapital per den 30 juni 2017 uppgick till 338 miljarder kronor. AP3 är en liten och familjär organisation med 55 anställda.