Hoppa till huvudinnehållet

Personuppgifter och cookies

Bild på AP3 logotyp i kontorsmiljö

Nedan följer en kortfattad beskrivning av hur, när och varför AP3 samlar in och behandlar dina personuppgifter, samt vilka rättigheter du har och kan göra gällande mot AP3. Ytterligare information, bland annat om hur du gör gällande dina rättigheter, finns i AP3s fullständiga integritetsmeddelande, Behandling av personuppgifter. 


Personuppgifter

Personuppgiftsansvar

AP3 är personuppgiftsansvarig för dina personuppgifter. Om du har frågor om AP3s personuppgiftsbehandling eller vill komma i kontakt med AP3s dataskyddsombudeller kan du vända dig till fondens Head of Compliance. 

Namn:               Tredje AP-fonden, org.nr 802014-4120

Kontaktpers:    Head of Compliance

Adress:              Vasagatan 16, 111 20 Stockholm

Postadress:      PO Box 1176, 111 91 Stockholm

Tel.nr:                08-555 17 100

Mailadress:      gdpr@ap3.se

Dataskyddsombud

AP3 har anlitat Caroline Mitteregger, Apriori Advokatbyrå AB, som dataskyddsombud.   

Insamling och behandling av personuppgifter

De flesta av de personuppgifter som AP3 behandlar om dig har du själv lämnat till AP3, antingen som privatperson eller som företrädare för en organisation. Vissa uppgifter kan också ha hämtats från tredje part, till exempel från din arbetsgivare, när AP3 har en affärsförbindelse med denna.

AP3 kan bland annat komma att behandla dina uppgifter när det är nödvändigt för att kommunicera med dig, till exempel i samband med att du söker jobb på AP3, eller när det är nödvändigt vid ingående eller fullgörande av ett avtal med dig eller en organisation som du representerar. De rättsliga grunderna för behandling är i dessa fall ”avtal”, eller ”utförande av uppgift av allmänt intresse”.

Dina rättigheter som registrerad

När dina personuppgifter behandlas av AP3 har du som registrerad ett flertal rättigheter enligt Dataskyddsförordningen. Om du vill utnyttja någon av dina rättigheter kan du framställa en begäran om detta i enlighet med instruktionerna i det fullständiga integritetsmeddelandet.

Som registrerad har du rätt att:

  • Begära information om vilka uppgifter om dig som AP3 behandlar (registerutdrag)

  • Begära att AP3 rättar felaktiga eller ofullständiga uppgifter om dig

  • Under vissa förutsättningar, begära att AP3 raderar uppgifter om dig

  • Under vissa förutsättningar, begära att AP3 begränsar behandlingen av dina uppgifter

  • Under vissa förutsättningar överföra uppgifter som AP3 har om dig till annan personuppgiftsansvarig (dataportabilitet)

  • Under vissa förutsättningar, invända mot AP3s behandling av dina uppgifter

  • Om du har samtyckt till personuppgiftsbehandling, återkalla ditt samtycke

  • Klaga på AP3s behandling av dina uppgifter.

Läs mer om dina rättigheter på Integritetsskyddsmyndighetens hemsida www.imy.se.

Cookies

Vad är en cookie?

En cookie (eller kaka) är en liten textfil som webbläsaren sparar och lagrar på din dator, surfplatta eller mobiltelefon. Cookien innehåller information om ditt besök och används för att ge dig den mest relevanta upplevelsen genom att komma ihåg dina preferenser och upprepade besök.

På AP3:s hemsida, www.ap3.se, använder vi cookies för att förbättra din upplevelse när du navigerar genom webbplatsen. Av dessa lagras de cookies som kategoriseras som nödvändiga i din webbläsare eftersom de är väsentliga för att de grundläggande funktionerna på webbplatsen ska fungera. Vi använder också cookies från tredje part som hjälper oss att analysera och förstå hur du använder denna webbplats. Dessa cookies lagras endast i din webbläsare med ditt samtycke. Du har också möjlighet att välja bort dessa cookies.

Genom att klicka på ”Acceptera” samtycker du till användningen av alla cookies. Du kan besöka Cookieinställningar för att ge ett kontrollerat samtycke eller återkalla ditt samtycke genom att klicka här: Hantera samtycke

Nödvändiga / Alltid aktiverad

Nödvändiga cookies behövs för att webbplatsen ska fungera korrekt. Dessa cookies säkerställer grundläggande funktioner och säkerhetsfunktioner på webbplatsen, anonymt.

Cookie-kategori

Varaktighet

Beskrivning

Nödvändiga


Nödvändiga cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt. Dessa cookies säkerställer grundläggande funktioner och säkerhetsfunktioner på webbplatsen, anonymt.

_tt_session

2 dagar

Teamtailor ställer in denna cookie för att behålla kontexten för en användare.

next_locale

Session

Denna cookie används för att lagra språkinställningar.

cookieyes-consent

1 år

Denna cookie används för att komma ihåg användarnas samtyckespreferenser så att dessa respekteras vid senare besök på webbplatsen. Den samlar inte in eller lagrar några personliga uppgifter om webbplatsens besökare.


Analys


Analytiska cookies används för att förstå hur besökare interagerar med webbplatsen. Dessa cookies hjälper till att ge information om antal besökare, avvisningsfrekvens, trafikkälla etc.

mtm_consent_removed / mtm_consent

1 år 1 månad 4 dagar

Denna cookie används för att lagra huruvida användaren har godkänt användningen av cookies eller inte.

_pk_id.1.e0c6

1 år 27 dagar

Används för att lagra några uppgifter om användaren, till exempel det unika besökar-ID:t.

_pk_ses.1.e0c6

30 minuter

Kortvarig cookie som används för att tillfälligt lagra data om besöket.

_hjSession_*

30 minuter

Hotjar ställer in denna cookie för att säkerställa att data från efterföljande besök på samma webbplats tillskrivs samma användar-ID, som finns kvar i Hotjar användar-ID och är unikt för den webbplatsen.

_hjSessionUser_*

1 år

Hotjar ställer in denna cookie för att säkerställa att data från efterföljande besök på samma webbplats tillskrivs samma användar-ID, som finns kvar i Hotjar användar-ID och är unikt för den webbplatsen.

_hjTLDTest

Session

För att bestämma den mest generiska cookie-sökvägen som måste användas istället för sidans värdnamn, ställer Hotjar in cookien för att lagra olika alternativ för URL-delsträngar tills det misslyckas.